Humanic

 

Dëshiron të kuptosh nëse duhet të marrësh masën e vetëkarantinimit? Ke frikë se prekesh nga Koronavirusi? Nuk di se ç’hapa të ndërmarrësh? Para se të shqetësohesh pa arsye, të këshillojmë t'u përgjigjesh këtyre pyetjeve të thjeshta që do të të ndihmojnë të kuptosh, nëse nuk duhet të bësh asgjë, nëse duhet të ndërmarrësh masa vetëizolimi apo nëse duhet t'i drejtohesh mjekut tënd të familjes ose numrit të emergjencës kombëtare 127. Shënim: ky është vetëm një test online dhe ka vetëm karakter orientues. Nuk zëvendëson në asnjë mënyrë mendimin e një mjeku.