Humanic
Operating_Room_Clean_COVID_Disinfection_Services_HEAD_image-2400px
SHERBIM DIZIFEKTIMI PROFESIONAL
Operating_Room_Clean_COVID_Disinfection_Services_HEAD_image-2400px
SHERBIM DIZIFEKTIMI PROFESIONAL
previous arrow
next arrow

HUMANIC Bussines Solution lufton përhapjen e COVID-19 në vijen e frontit së bashku me punonjësit e kujdesit shëndetësor. Ne pastrojmë, sanitizojmë dhe dezinfektojmë subjekte tregtare, zyra dhe objekte spitalore për një mjedis të sigurt dhe të shëndetshëm.

 

Shërbimet tona bazohen ne udhëzimet e Organizates Botërore te Shëndetësisë (OBSH) si dhe ne përputhje me udhëzimet e komitetit teknik te Ministrise se Shendetit publik mbi COVID-19.

 

Cilesite tona:

 
 
   
Disinfecting Services
Dizifektimi Profesional
 

Hospital Grade Disinfectants - EPA Registered: List N

Dizifektante Spitalore

Sanitizing Services

Perdorim i materialeve ekologjike

High Touch Point Area Focus

Fokusuar ne zonat me kontaminim te larte

Color-Coded Microfibers to Reduce Cross-Contamination

Pastim i thelle kunder baktereve

Recurring Services Available

Sherbim i vazhdueshem

Electric and Electrostatic Chemical Dispersal Systems

Sisteme elektrike dhe elektrostatike

OSHA, CDC and EPA Compliant

Konform standarteve te OBSH

 

Pastrimi është hapi i parë i domosdoshëm ndaj dezinfektimit, dhe stafi ne HUMANIC Bussines Solution është e përgatitur dhe pajisur për të ndihmuar klientët në pastrimin e të gjitha sipërfaqeve ne ambientet e punës.

 

Ne përdorim një larmi pajisjesh, mjetesh dhe solucionesh për të pastruar, dezinfektuar zonat me te ekspozuara. Ekipet tona të pastrimit janë të pajisura me veshje mbrojtëse duke përfshirë kostume, maska, doreza, ne mënyre qe të kryejnë punën e tyre të sigurt ne luftën e përhapjes COVID-19.

 

 

Ne marrim kohën e duhur për çdo projekt pastrimi dhe dezinfektimi, duke kuptuar rolin e rëndësishëm  që luajnë këto detyra në zvogëlimin e përhapjes së virusit COVID-19 dhe duke ndihmuar në mbrojtjen e shëndetit në këto mjedise.

 

Nëse subjekti juaj ka nevojë për shërbime pastrimi dhe dezinfektimi, ju lutemi na kontaktoni ose plotësoni formularin më poshtë për te mare kuotim.