Humanic
Humanic Bussines Solution
Certifikime ISO
Inspektime Industriale
Trajnime ne fushen e sigurise fizike dhe Cilesise se menaxhimit

HUMANIC ONLINE

Membership
Regjistrohuni tani për akses ekskluziv Read more
Klientët
Paneli i Autentifikimit per klientet tane ... LOGOHU
Dokumenta
Shkarko Dokumenta Standarte Read more

Kerko per certifikata

News

Sistemi i Menaxhimit të HUMANICS është i orientuar drejt ruajtjes dhe garantimit te aspekteve  te mëposhtme: –...
Read more
SISTEMI I MAXHIMIT TE CILESISE Sistemet e menaxhimit të biznesit ofrojnë organizim me mjete dhe metodologji me...
Read more
Në Institutin ‘HUMANIC’ në datën 18 Shtator 2018 do të fillojë Trajnimi Profesional “AUDITIMI EKONOMIK– FINANCIAR”. Trajnimi...
Read more

Klientët Tanë